Rudme Havefestival i weekenden 4.-6. august

Så lykkedes det mig omsider at få lavet et opslag på Rudme.org. Jeg beklager at det kommer så sent på denne kanal, men her i weekenden fra den 4. til den 6. august holder vi for tredje gang Rudme Havefestival på Havelundsvej 1, for vores naboer i Rudme og Herringe og for vores venner.

Det bliver et brag af en weekend, hvor vi får besøg af 21 forskellige bands fra Danmark, Frankrig og England. Konceptet er, at vi er fælles om at få stablet en festival på benene. Det betyder at alle får en “tjans” undervejs med enten at lave mad, rydde op, stå i bar eller hvad vi ellers har af opgaver, der skal løses undervejs.

I prisen for festivalen er indbefattet aftensmad fredag, og tre måltider i løbet af lørdagen. Søndag spiser vi brunch sammen, inden vi går i gang med den fælles oprydning. I dag har vi rejst teltene, og de næste par dage får det så løs med at forvandle vores have og folde til en ordentlig festivalplads med plads til telte og behageligt samvær. I år har vi udover vores børnetelt med børneaktiviteter også indrettet et Wellness-område med vildmandsbad og sauna, og lørdag morgen bliver de morgenfriske forkælet med en gang Yoga.

Vores foretrukne medie er facebook, hvor I kan læse mere om programmet og de forskellige bands som kigger forbi. Da vi har sat et max på 250 deltagere, og vi ikke har udsolgt endnu, er det muligt også at købe endagsbiletter, hvis man ikke har mulighed for at deltage over hele weekenden.

Som sagt beklager vi at dette opslag først kommer på Rudme.org nu, men det var så hvad vi formåede i år. Vi håber at de af jer som har tid og lyst vil kigge forbi, og nyde en masse god musik og hyggeligt samvær i gode menneskers og fællesskabets tegn. Tilmelding sker på følgende adresse: rudmehavefestival@hotmail.dk og i kan betal på følgende konto: 5994 0008046285 (husk at skrive navn )

Priser:

Voksne inkl. Fuld pension: 575 kr.

Børn under 15 år inkl. Fuld pension: 325 kr.

Voksen Endagsbillet 325 kr.

Børn under 15 år – endagsbillet 200 kr.

Børn under 3 år gratis

Vi håber, med dette opslag at nå ud til alle vores naboer, som ikke endnu er blevet inviteret, og glæder os til at feste med jer i weekenden.

Hvis I har spørgsmål til arrangementet så ringe gerne til Martin på tlf. 20936404

De bedste hilsener

Marie og Martin

Havelundsvej 1

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.